Nazomerpret in Kampeerauto 6-2024

20 augustus 2024

Voor wie de voorkeur geeft aan minder hitte en drukte, is de nazomer de perfecte tijd om met de camper op pad te gaan. In Kampeerauto 6 vind je daarom weer volop reisinspiratie.

Cover Kampeerauto 6-2024

We wandelen door wijngaarden en genieten van een goed glas wijn langs de Neckar in Duitsland. Ook verkennen we de indrukwekkende natuur van Noorwegen en dichter bij huis de Belgische Ardennen. In Nederland zwerven we door Dordrecht en de Biesbosch.

Veel camperaars nemen hun e-bike mee op reis, maar hoe vervoer je deze vrij zware fietsen in de camper? Kampeerauto zet verschillende fietsendragers op een rij. Daarnaast vind je een artikel over de gevaren van blikseminslag, waarin je leest waar je op moet letten en wat je het beste kunt doen als het noodweer losbarst.

In de rubriek Oldtimers en hun eigenaren stellen we je voor aan een oude Amerikaanse reus die zich verrassend goed weet te redden op de vaak smalle wegen van Europa.

Dit alles en nog veel meer ontdek je in de nieuwste Kampeerauto. Kampeerauto 6-2024 is zowel op papier te lezen, als digitaal via de app NKC Pocket en op de website.