Hannah's Hymer – Zomerspecial: Podcasttips voor de zomervakantie

Tijdens het rijden in de camper, liggend op je strandhanddoek of tijdens de campingafwas: in de zomervakantie zijn er veel momenten waarop je heerlijk kunt genieten van een podcast. Hannah en Jannes zetten in deze zomerspecial de leukste podcasts voor je op een rij. Ze bespreken een aantal waargebeurde verhalende podcasts zoals El Tarangu en De Jongen Zonder Gisteren, die je absoluut in één keer wil bingeluisteren.  

Ook komen de favoriete wekelijkse podcasts van het stel aan bod, zoals het altijd fijne Etenstijd en Aaf en Lies lossen het wel weer op. Wist je dat er ook een heleboel leuke podcasts voor kinderen te beluisteren zijn? In de spannende podcast Sara’s Mysteries worden er spannende mysteries ontrafeld en in de podcast De Gouden IJscoupe ga je deze zomer mee op avontuur door de geschiedenis. Ben je helemaal bij met Hannah’s Hymer, De Camper Podcast en wil je de komende weken niet in een zwart gat vallen? No worries. Luister snel welke verhalende, leerzame en hilarische shows je deze zomer niet mag missen!

Bestel hier ons boek: Rondje Nederland  Tot en met 29 juli bestel je als NKC-lid het boek voor slechts €10,-.  Dit is inclusief verzendkosten. Ook als je geen lid bent, kun je het boek bestellen. 

Luister de Hannah’s Hymer Roadtrip Soundtrack 

Heb je vanmail? Tips? Of wil je gast zijn? Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur ons een DM op Facebook of Instagram. 

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife.