Hannah's Hymer – Barbecuespecial met Jurgen Hofman

Chef, barbecuefreak én camperaar Jurgen Hofman geeft in de nieuwste aflevering van Hannah’s Hymer, de Camper Podcast antwoorden op de meest gestelde vragen van camperaars over barbecueën en grillen onderweg. Welke barbecue kun je het beste meenemen in de camper? Ga je voor gas of kolen? Hoe krijg je ook op vakantie een heerlijke steak en welke spullen neem je mee van huis?  

Jurgen vertelt je hoe je zelf sausjes klaarmaakt, waarom houten snijplanken het beste zijn en dat alles op het vuur kan. Niet alleen vlees en vis, ook groenten en fruit. Wil je weten hoe je een heerlijke lunch maakt met een perzik van de grill en wat je op een barbecue kan doen met vis uit blik? Luister dan nu naar aflevering #77 Barbecuespecial met @culinary_demons. 

Meer informatie

Volg Jurgen Hofman voor meer tips  

Bestel vis uit blik met korting: Met de code CULDEM10 krijg je 10% korting op visconserven 

Bestel kruiden met korting: Met de code Jurgen10 krijg je 10% korting op kruiden en rubs. 

Bestel hier ons boek: Rondje Nederland  

Luister de Hannah’s Hymer Roadtrip Soundtrack 

Heb je vanmail? Tips? Of wil je te gast zijn? Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur ons een DM op Facebook of Instagram.  

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife. 

Meer over
Deel artikel