Hannah's Hymer – 100 vragen met Jodi van @liefthuis

Sinds Hannah en Jannes zes jaar geleden het camperleven ontdekten en hier online over begonnen te delen, hebben ze er een heleboel leuke campervrienden bij gekregen. Sommige daarvan kennen ze goed, anderen een beetje. In de zomerspecials willen Hannah en Jannes hun campervrienden écht goed leren kennen.  Daarom nodigen ze hun nieuwe vrienden uit en gaan ze in gesprek aan de hand van een lijst met 100 campervragen. Welke vragen ze gaan beantwoorden bepalen de gasten zelf, want zij kiezen de nummers van de vragen uit.  

In deze aflevering gaan Hannah en Jannes in gesprek met camperliefhebster en levensgenieter Jodi, van @liefthuis. Zij reist samen met haar man Stef, haar drie kinderen en twee hondjes in een oude Hymer (de Perrie) en gaat het allerliefst naar Frankrijk. Ook maakten ze een fantastische reis met de camper door Nieuw-Zeeland. Jodi’s doel? Avonturen sparen. Hoe ze dit samen met haar gezin doet, hoor je in aflevering #68 van Hannah’s Hymer, de Camper Podcast!

Meer informatie

Hier volg je Jodi van @liefthuis 

Hier vind je de webshop van Jodi

Bestel hier ons boek: Rondje Nederland  Tot en met 29 juli bestel je als NKC-lid het boek voor slechts €10,-.  Dit is inclusief verzendkosten. Ook als je geen lid bent, kun je het boek bestellen. 

Luister de Hannah’s Hymer Roadtrip Soundtrack 

Heb je vanmail? Tips? Of wil je gast zijn? Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur ons een DM op Facebook of Instagram.  

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife.