Hannah's Hymer – Terug van vakantie

Jannes en Hannah reisden met camper en kinderen drie weken lang door zonnig Frankrijk. Van fietsen door de Bourgogne en zwemmen in de Limousin naar wandelen in de Corrèze en dineren in de Champagne, het was een zomer die alles was. Uit recent onderzoek blijkt bovendien dat kampeerders gelukkiger zijn dan niet kampeerders, dus ze kunnen er opgeladen weer tegenaan.  

Toch kan thuiskomen in Nederland na zo’n gelukkige zomer buiten soms ook wat tegenvallen en daarom blikt het stel in deze podcast terug op de zomervakantie en behandelen ze vanmail van luisteraars. Waarom willen mannen belangrijke beslissingen op de camping vaak eerst checken met hun vrouw? En kun je je tijdens het reizen je kinderen eigenlijk wel naar de wc laten gaan in de camper? 

En: uiteraard geen reis zonder gedoe, zo donderde de elektrische fietslift op een van de eerste dagen van de vakantie naar beneden. Jannes moest het binnenwerk van de motor van de lift repareren met secondelijm. En alsof dat nog niet genoeg was, stopte ook het elektrische trapje van de camper er acuut mee. Konden alle problemen worden verholpen? Je hoort het in aflevering 73 van Hannah’s Hymer, de Camper Podcast. 

Meer informatie:

Artikel: kamperen maakt gelukkig 

De man die geen tijd heeft zijn 96e verjaardag te vieren 

Bestel hier ons boek: Rondje Nederland  

Luister de Hannah’s Hymer Roadtrip Soundtrack 

Heb je vanmail? Tips? Of wil je te gast zijn? Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur ons een DM op Facebook of Instagram.  

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife. 

Meer Hannah's Hymer