Hannah's Hymer – Zomerspecial: 100 vragen met vriend van de show @timvanzeeland

Toen Hannah en Jannes zes jaar geleden het camperleven ontdekten en er online over gingen delen, kregen ze er een heleboel leuke campervrienden bij. Sommige daarvan kennen ze goed, anderen een beetje. In de zomerspecials leren Hannah en Jannes hun campervrienden écht goed kennen. Daarom nodigen ze hun nieuwe vrienden uit en gaan ze in gesprek aan de hand van een lijst met 100 campervragen. Welke vragen ze gaan beantwoorden bepalen de gasten zelf, want zij kiezen de nummers van de vragen uit.

In deze zomerspecial gaan Hannah en Jannes in gesprek met vaste vriend van de show Tim van Zeeland. Hij luisterde binnen één week alle afleveringen van deze podcast toen hij in dit voorjaar in zijn eentje door Spanje en Portugal trok met zijn nieuwe bus. Hij deed zelfs mee aan de eerste en enige Hannah’s Hymer Quiz en vertelt in deze aflevering alles over zijn avonturen in zijn Volkswagen T6 Transporter, die hij langzaam ombouwt tot een camperbus. Hoe is het om alleen op reis te gaan in Europa? Hoe maak je het beste contact met andere vanlifers en hoe vindt Tim zijn #parels van plekken? Je hoort het in aflevering #72 van Hannah’s Hymer, de Camper Podcast!

Meer informatie:

Hier volg je de avonturen van Tim van Zeeland

Bestel hier ons boek: Rondje Nederland  

Luister de Hannah’s Hymer Roadtrip Soundtrack 

Heb je vanmail? Tips? Of wil je gast zijn? Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur ons een DM op Facebook of Instagram.  

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife.