Hannah's Hymer – 100 vragen met Evelien

Toen Hannah en Jannes zes jaar geleden het camperleven ontdekten en er online over gingen delen, kregen ze er een heleboel leuke campervrienden bij. Sommige daarvan kennen ze goed, anderen een beetje. In de zomerspecials leren Hannah en Jannes hun campervrienden écht goed kennen. Daarom nodigen ze hun nieuwe vrienden uit en gaan ze in gesprek aan de hand van een lijst met 100 campervragen. Welke vragen ze gaan beantwoorden bepalen de gasten zelf, want zij kiezen de nummers van de vragen uit.  

In deze zomerspecial gaan Hannah en Jannes in gesprek met Evelien Plag, die je kunt kennen van het Instagramaccount @4travellers1van. Evelien had het leven dat veel mensen hebben: zij en haar vriend Stef hadden goede banen en een koophuis met hypotheek. Na een burn-out besloot Evelien het roer radicaal om te gooien. Ze verkocht haar huis, stopte met haar baan, kocht een camper en stapte samen met Stef en de poezen Luna en Willy in haar nieuwe leven.  

Ze koos bewust voor een bestaan met meer vrijheid en elke dag een andere tuin. Hoe bevalt dit buitenleven zonder vaste verblijfplaats en met heel weinig spullen? Waarom is haar discobal haar musthave? Heeft ze liever altijd zand in haar bed of liever altijd mieren in haar keuken? Je hoort het in aflevering #71 van Hannah’s Hymer, de Camper Podcast!

Meer informatie:

Hier volg je de avonturen van Eef, Stef, Luna en Willy

Bestel hier ons boek: Rondje Nederland  

Luister de Hannah’s Hymer Roadtrip Soundtrack 

Heb je vanmail? Tips? Of wil je gast zijn? Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur ons een DM op Facebook of Instagram.  

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife.