Nederlandse buscampers centraal op nieuw evenement Campervan Days

6 augustus 2024

Tien Nederlandse campermerken organiseren op 12 en 13 oktober 2024 samen met NKC het evenement Campervan Days bij Netl camping Kallumaan in Kraggenburg. Dit evenement biedt bezoekers de gelegenheid om diverse Nederlandse buscampers te bekijken en zelfs te ervaren. Bezoekers kunnen de verschillende merken vergelijken en er is de mogelijkheid om te overnachten in een van de campers. 

Het evenement wordt ondersteund door onder andere VAN-Jorn, Outbase campervans en Woodpecker Campers. Naast het bekijken van campers, kunnen bezoekers ook in gesprek gaan met de camperproducenten en deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder een kampvuur. Aanwezige merken zijn onder andere Amstervan, Campr, Cest La Vie Campers, Leaf Campervans, Overland campers, Outbase campervans, Tonke, VAN-Jorn, Ventje en Woodpecker Campers. 

Tickets zijn beschikbaar voor zowel een dag als het gehele weekend via Campervan Days. Bezoekers kunnen ervoor kiezen om te overnachten op de camping in hun eigen kampeermiddel, een campervan van de organisatie, of een accommodatie van camping Netl. Stan Stolwerk, directeur-bestuurder van NKC: “Het is geweldig dat deze groep Nederlandse camperproducenten de handen ineen heeft geslagen om zo de camperaar op natuurlijke manier het camperen te laten beleven. Als NKC zijn wij overtuigd van dit evenement en blij dit te kunnen ondersteunen. Voor iedereen die op zoek is naar een camperbus, is dit een evenement dat je niet mag missen”.